Uslovi poslovanja

Hellena.ba je registrovana domena firme Dukat d.o.o. Laktaši.
Nosilac svih prava na internet stranici www.hellena.ba je pravno lice Dukat d.o.o. Laktaši.

Korištenjem ovih stranica Krajni korisnik / Korisnik potvrđuje da je upoznat i saglasan sa Uslovima poslovanja.

Pojašnjenje i korištenje terminologije

Kopanija – Kompanija Dukat d.o.o., Aleksandrovac bb, Industrijska zona, 78255 Laktaši, BiH
Krajnji korisnik  – posjetilac internet stranice www.hellena.ba

Registracija korisnika i e-novosti (newsletter)

Krajnjim korisnicima nudimo mogućnost prijave na naš newsletter. Ukoliko želite primati obavijesti od stranice www.kupatila.ba, to možete učiniti prijavom na newsletter koji se nalazi na početnoj stranici. Registrovani korisnici će redovno biti obaviještavani o akcijama, sniženim cijenema, te će dobijati kupone za popuste putem emaila.

Pitanja i primjedbe

Sva Vaša pitanja ili eventualne primjedbe u vezi sa kupovinom u internet stranici www.hellena.ba možete dostaviti putem e-maila: info@hellena.ba, a mi ćemo se potruditi da na Vaš upit odnosno primjedbe odgovorimo u što kraćem roku.
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka

U pogledu zaštite ličnih podataka kupaca, Dukat d.o.o. se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca koja podrazumijeva: prikupljanje i korištenje samo onih podataka kupaca/ korisnika koji su neophodni radi ispunjavanja naših obaveza, informisanje kupaca o načinu korištenja njihovih podataka, ostavljanje mogućnosti izbora kupcima kad je u pitanju korištenje podataka odnosno mogućnost izbora o tome da li žele da se njihovo ime koristi za potrebe marketiških kampanja.
Osoblje firme Dukat d.o.o. kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela privatnosti, a svi prikupljeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su našem osoblju samo radi neophodnosti obavljanja posla.