Politika privatnosti

Pravila o privatnosti za Hellena / Dukat d.o.o.

U kompaniji Dukat d.o.o., dostupnoj na  https://dukat-bih.com/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetilaca. Ovaj dokument o privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Dukat doo i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Datoteke dnevnika

Dukat doo slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting kompanije rade ovo kao dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internet usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice s ulazima / izlazima i moguće broj klikova. Nisu povezane s bilo kojim informacijama koje mogu osobno identificirati. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka. Naša Politika privatnosti stvorena je uz pomoć Generatora politike privatnosti.

Kolačići

Kao i bilo koja druga web stranica, Dukat d.o.o. koristi ‘kolačiće’. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka, uključujući postavke posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i / ili drugih podataka.

Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte članak “Što su kolačići” na web stranici Cookie Consent website.

Pravila o privatnosti

Na ovom popisu možete potražiti Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera tvrtke Dukat d.o.o.

Nzavisni pružaoci oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-svjetionika koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koji se pojavljuju na Dukat d.o.o., a koji se šalju ravno u preglednik korisnika. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web mjestima koja posjećujete.

Imajte na umu da Dukat d.o.o. nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti tvrtke Dukat d.o.o. ne primjenjuju se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih nezavisnih oglašivača. To može uključivati ​​njihovu praksu i uputstva o tome kako isključiti određene opcije.

Kolačiće možete onemogućiti putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web mjestima preglednika.

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Podstičemo roditelje i skrbnike da posmatraju, sudjeluju i / ili nadgledaju i usmjeravaju njihove mrežne aktivnosti.

Dukat doo svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke koji se mogu identificirati od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo takvu vrstu podataka na našoj web stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da to odmah  uklonimo takve podatke iz naše evidencije.

Internet pravila o privatnosti

Ova se Politika privatnosti odnosi samo na naše mrežne aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i / ili prikupili u kompaniji Dukat d.o.o.. Ovo se pravilo ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu sa ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem našeg web mjesta pristajete na našu Politiku privatnosti i pristajete na njene Uslove i odredbe.